Google+ Followers

Tuesday, 22 February 2011

MALAYSIA vs PAKISTAN 23 februari 2011

disebabkan semangat MALAYSIA yang kuat dalam diri kt ni...kt doakan team negara kt akan menang masa esok...perlawanan pra olimpik ni,pusingan kelayakan..skuad bawah 23 tahun akan menentang pakistan esok..antaranya Mohdmuslim Ahmad,Khairul fahmi(bf jejariruncing.blogspot.com),fadhli shas,ferris,izham dan ramai lagilah...(khairul fahmi,shakir ali,faizal abu bakar,fakri shaarani,k.gurusamy,mahali jasuli,muslim ahmad,mohd affize faisal mamat,faizal muhamad,s.sivanesan,irfan fazail,wan zack haikal,zaharul nizam,izham tarmizi,fadhli shas,gary steven,fandi othman dan ferris daniel) .Dengar cerita ini adalah skuad yang boleh tahan kental jugak..ade beberapa pemain yang bermain masa Malaysia menang piala AFF ari tu..huhu...kt nak tgk la Malaysia layak ke peringkat akhir olimpik...ley naik ranking dunia lagi..chaiyok2 Malaysia...


ini team Malaysia masa lawan Indonesia.


aksi sangat penting yerk untuk meyakinkan orang ramai yang die adalah antara defend terbaik.


fadhli shas(pic ini di kidnap dari yahoo)
defend terbaik



aksi mohdmuslim ahmad
bg kt die adalah defend terbaik negara kalah aidil k..


khairulfahmi


amukan harimau malaya kat stadium shah alam esok...

kt mmg suke baju ni..

sebelum perlawanan..


walaupun tanpa safee sali dalam team olimpik..kt doakan Malaysia teguh + kental yerk..

nota telah siap ditaip...

credit pada eisya sebab kt amik pic dr fb nye....tQ


2 comments:

49 said...

style ah pic uh..huhuhu... muslim wo00.. hehe

Ayien a.k.a PeTiR said...

aen:muslim best!!

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...