Google+ Followers

Monday, 14 February 2011

kelas tidow namenye....

pagi2 lagi dah bangun nak gi kelas...actually kt x tau la nape sejak kebelakangan ni kt rase mcm bohsan sgt nak study agi....cube korang bayang kelas 6 jam,4 jam tidow dan selebihnya kt pokus dan main2...selamat la duduk depan...xde la lecture perasan sangat kalau kt tido sebab die lebih banyak pandang orang yang duduk belakang..

                                          aku bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 



                                        




itu je la kt mampu jerit dalam hati kecik ni..huhuhu....member sebelah ley plak dodoi kt time tido tu...

korang jangan la tiru aksi kt dalam kelas tu..nanti tak banyak yang korang dapat masuk otak...ini pun ke kena bace balik ape yang lecture tu ajar tadi...

babai korang ..

2 comments:

hannah_banana said...

haha..bese arr tu..adat dok dlm klas..

Ayien a.k.a PeTiR said...

hobi time kelas psy jerk hana..huhu

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...