Google+ Followers

Saturday, 12 February 2011

erm...kt jumpe awakkkkk

pagi tadi pas bangun tido...kt ngan member gi klinik...demam still ade...38 degree...
kat klinik tadi pas jumpe doktor..amik darah..doktor suspek kt kene denggi..ermmmm..takutnye..die suruh datang lagi isnin ni....so kalu x baik jugak demam ak ni..memang check lagi la....

pas ke klinik..kt ngan member,chetah pegi la cari kedai makan.So kami plan makan kat pasar jerk..sedapp jugak.kami makan nasi goreng ayam bersama air mata kucing berserta sate 10 cucuk...sedappppp.
tengah2 kt makan kt ternampak mamat yang selama ni dah lame kt jeling2 die...(gatal nye kau...haha)
ari tu die pakai baju warna pink..hehehe...bukan gegurlz ke...tap die xperasan kt.maybe sebab kt pakai tudung..susah nak pasan kan...hahaha...die makan ngan sorang bdk tu(pakai pink gak)selang 2 meja dari kt..kt tunjukkan kat chetah..

ayien:kak cube tgk kanan..tu la mamat yg org cite tu
chetah:owh ye ke...eh ade sorang lg mmbr die pakai pink..
ayien:tu adik die kowt...ensem x??
chetah:boleyh la....hahaha
ayien:gatal nye aku ni...(terus jadi macam kucing)

sampai la kt bla dr kedai tu die xpasan kowt....xpe2 ayien...jodoh xkemana...hahahaha
sekian story pas balikm klinik....untung gi klinik dpt jumpe die....hahahha
die tampan seperti ini..hahahha....tipu jerk..



No comments:

♥Nuffnang:TABUNG CINTAKU♥

♥BLOG BERFUNGSI SEJAK♥

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...